2014
04.27

logo_bike-to-work-2013И тази година ще празнуваме Световния ден за ходене на работа с колело, но… цял месец!
На 1 май стартира националната кампания “До работа с колело“.

 

До момента в “До работа с колело” са изминати общо [tdist show=”totalDistance”] велосипедни км.

[tdist show=”chartBikers”]

Всеки велосипедист в България може да се регистрира на страницата на кампанията и да въвежда ежедневно изминатите километри с колело от 1 до 31.Май.2014 г. Информация за цялата кампания:
До работа с колело.

“Генерален спонсор на “До работа с колело” е ПроКредит Банк. Кампанията се реализира и с подкрепа от TNT България. Официален медиен партньор на кампанията е bTV Медиа Бруп, bWeb, bTV Радио, JAZZ FM, 360 Magazine, Списание 8, в. “Стандарт, в. “24 часа”, сп. “твоят БИЗНЕС” и CSR България.”

Общо прочитания 6376 , 1 прочитания днес
 1. Как да се регистрирам за кампанията “до работа с колело” ?

 2. Само с колело

 3. Как да регистрирам отбор-участник, без обвързване със социални мрежи?

 4. Как да се регистрирам

 5. За регистрация и навигация в кампанията можете да ползвате бутона “До работа с колело” от главното меню на сайта. Самата регистрация става чрез “Участвай” в подменюто на същия бутон. Освен социалната мрежа Facebook, може да използвате за регистрация и мейла си в Gmail.

 6. Брей! Много хора са ходили на работа през почивните дни 🙂

 7. Поздравявам ви за инициативата и с удоволствие участвам. Имам предложение относно достоверността на данните да се въведе условие всеки участник да качва “gpx” файл с дневните си маршрути, с цел да се избегне манипулация на данните, ако те се използват за статистика и естествено, ако сметнете, че е в унисон с идеята ви. 🙂

 8. Благодарим за идеята Vesst Che! Обсъждали сме варианти за споделяне на конкретни маршрути – с файлове, със специални приложения и т.н. Засега сме запазили опростен вариант, за да могат да се включват повече хора. Догодина обаче ще усложним задачата.
  Разбира се, не насърчаваме нелоялна конкуренция и при съмнение за невярно въвеждани данни дисквалифицираме участници.

 9. E-e, само до работа ли? Ами когато карам от един град до друг примерно, то пак е да и да да си свърша някаква работа, но не е да работното място?

 10. @Венелин – разбира се че разстояния между населени места се броят. В кампанията сме възприели широка дефиниция за работа* – моля прочетете и въвеждайте разстоянията си изминати с велосипед без колебание!