Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mislide/public_html/velobg.org/wp-content/themes/bikeevolution/page.php on line 1
Стани доброволец | Велоеволюция

За осъществяване на своята мисия „Велоеволюция” се нуждае от подкрепата на всички вас, които сте съпричастни към проблемите на велосипедистите в градски условия.  Това са всички хора, които искат да отидат на работа с велосипед, децата им да могат да отидат с колело на училище или да се разходят в парка. Всички, които искат да имат свободата да изберат начина, по който да  се придвижват  и мечтаят за условия, в които техният избор да съществува не само на думи.

„Велоеволюция” е сдружение на доброволци, които активно търсят верния път към институциите, от които зависи нашият по-чист и по-здравословен живот.

Щом четете тази страница, значи нещо Ви е довело до нас – може би същото неудържимо желание да промените мястото и начина си на живот.

Всеки има знания и умения, които могат да бъдат полезни в нашите работни групи. Всеки може да помогне съобразно желанието, свободното време и възможностите си.Тази страница за последно е обновена на: 2014.02.27