2010
04.13

Ден на ЗемятаСъстезание велосипед, кола, градски транспорт …

Сдружение “Велоеволюция” се  присъединява към честването на международния ден на Земята. Ще организираме съзтезание между различни видове превозни средства с цел да покажем една от положителните страни на използването на алтернативен транспорт в градска среда. За целта се нуждаем от доброволци, които да се включат в съзтезанието. Ако проявявате интерес и разполагате с велосипед, автомобил, мотор/мотопед, електровелосипед, кукили, ролери, скейтборд или просто се придвижвате с градски транспорт или ходите пеш значи може да се включите в състезанието. За целта само попълнете формата по-долу.

[формата за записване вече е изключена]

Формат на състезанието:

Ще се съберем в различни краища на София на няколко групи. Идеята е от всяка начална точка да има поне по един човек с велосипед, автомобил и пеша (градски транспорт). В 18:00 часа всяка групичка ще тръгне към финала (който ще уточним няколко дни по-рано) на състезанието. Финалът ще  бъде  в центъра на София.

Няколко дни преди състезанието ще се свържем с всички записали се участници,  за да потвърдим тяхното участие и да им кажем къде ще е сборния пункт в квартала им.

Общо прочитания 6086 , 2 прочитания днес
  1. […] Сдружение “Велоеволюция” се  присъединява към честването на международния Ден на Земята на 22 април 2010г. Ще организират съзтезание между различни видове превозни средства с цел да покажат една от положителните страни на използването на алтернативен транспорт в градска среда. За целта се нуждаят от доброволци, които да се включат в съзтезанието. Ако проявявате интерес и разполагате с велосипед, автомобил, мотор/мотопед, електровелосипед, кукили, ролери, скейтборд или просто се придвижвате с градски транспорт или ходите пеш, значи може да се включите в състезанието. За целта само попълнете формата тук. […]

  2. […] За целта попълнете формата тук: http://velobg.org/?p=1487 […]

  3. denqt na zemqta e ytre.tozi praznik e mnogo pati tsestvan nqkoi hora kazvat tse tozi praznik ne sastestvyva no toi sastestvyva

  4. може ли още да се запиша, формата не се отваря

  5. @ Калина – формата вече е изключена, но не пречи да вземеш участите.

    Има доста хора за които знаем, че ще дойдат, но не са се записали 🙂

    Погледни условията за участие и началните точки.

Твоя коментар: