2011
09.19

22sep2010

В духа на традициите сдружение ’Велоеволюция” ви кани да се присъедините към традиционното велошествие по случай Ден без автомобили – 22ри септември. За някои традиционалисти маршрутът ще бъде познат, а други – ще открият емоцията да покарат из града с многобройните велосипедисти, които го населяват. Сборен пункт е площад “България” пред НДК със сборен час 11:00 часа. Продължението, както следва е:  бул. “Васил Левски”, ул. “Г.С.Раковски”, бул. “Цар Освободител”, пл. “Народно събрание”. Финализирането се очертава да е към 12:00 часа и да постави началото на официалното откриване на Ден без автомобили. Събития от различен характер, обединяващи в себе си идеята за алтернативен транспорт и подобряване на градската среда, ще изпълнят ограничената за автомобили зона, с която можете да се запознаете от линка: http://mobilityweek.velobg.org/calendar-2011-sofia/map-emw-2011-sofia

По-добрите велосипедни условия в града зависят от нашия ентусиазъм да ги случим!

Общо прочитания 4925 , 1 прочитания днес
  1. 1. Нямаше критики към Софийска община за безобразната вело-инфраструктура. Къде е волоалеята на новия мост Чавдар, на околвръстното – това са все новопостроени обекти.
    2. Говорй холадският посланик без да бъде освиркан, заради лайното което изсра неговата държава в Шенген!!! Все пак евала че беше подходящо облечен.
    3. Фандъкова дойде с костюм за да си прави политиката. И тя трябваше да бъде освиркана. Не очаквайте от такъв човек да мисли за нас.
    4. На трибуната говореха момчета с провинциален диалект от името на софиянци!!!
    Ние родените в София станахме малцинство в собствения си град – жалко. 🙁 🙁 🙁

Твоя коментар: