2013
09.24

mobile2020_311011_logo_rbНа 25, 26 и 27 септември Регионален Екологичен Център за Централна и Източна

Европа – клон България в партньорство с община Бургас организират

Семинар на тема: Интегрирано планиране и популяризиране на велосипеда в градска среда

Семинарът ще позволи на експерти от България да придобият и подобрят познанията си по въпросите на изграждането на велосипедната инфраструктура, планиране на стратегии за развитие а Обучението ще бъде извършено на база на издадения в рамките на проекта на български език „Наръчник за интегрирано планиране и популяризиране на велосипеда в градска среда”. Всеки, преминал обучението ще получи копие от наръчника както и допълнителни презентационни материали и сертификат за успешно преминато обучение.

В рамките на събитието ще можете да се срещнете с колеги и представители на местната власт, и заедно да обобщим постигнатото до момента в България по въпросите с интегрирането на велосипедния транспорт и възможностите за повишаването на капацитета на местните власти при включването на велосипеда като част от ежедневното придвижване на хората в населените места.

Лектори ще са Радостина Петрова от Сдружение „Велоеволюция” и Михаела Динева, РЕЦ за ЦИЕ – клон България.

В рамките на семинара е бъде представена и презентация на община Бургас по темата за интегрирането на велосипедния транспорт като средство за придвижване в градска среда.

По време на събитието РЕЦ за ЦИЕ – клон България ще осигури на участниците кафе-паузи и обяди, както и нощувки в гр. Бургас за пътуващите експерти по отдалечени от гр. Бургас райони. Пътните разходи до и от гр. Бургас до вашето населено място се покриват от нас срещу представен разходооправдателен документ – билет и касов бон за гориво.

Молим Ви при желание да се включите в обучението да изпратите Регистрационна форма за участие на следният електронен адрес: mdineva@rec.org или да се обадите на тел.: 0884246741.

Местата са ограничени, и поради този факт Ви молим да побързате да ни уведомите колко представители от Вашата организация биха искали да участват.

Програма на семинара

Повече информация за проекта Mobile2020

 

 

 

Общо прочитания 4080 , 1 прочитания днес
  1. Моля, кажете откъде мога да получа тази “регистрационна форма”?