2013
01.25

stolen-bikeИнформация за колелото можете да намерете тук: http://marfiland.blogspot.com/2013/01/stolen-bike-vivelo-w17.html

Вярно е, че колкото повече караме колело, ще ставаме свидетели на все повече кражби. За съжаление това не е проблем, който засяга само България и българското мислене. Но това колело е взето от бариерата на Софийски университет, там има охрана, има и камери, които обаче не съм сигурна дали обхващат и района, където се оставят колелета. А там се оставят много колелета!!!

И излиза, че в София няма нито едно сигурно място където да си отавиш любимото транспортно средство. Очевидно вече има голяма потребност от безопасни паркинги за велосипеди и трябва да направим нещо и да подтикнем общината да въведе политики в тази насока.

Надявам се все пак камерите да са заснели случилото се и да има адекватна реакция от органите на реда. А за напред – призовавам хората, които имат идеи в посока по-безопасно паркиране да ги споделят и да сторим нещо в тази посока.

Велоеволюция е отворена за съвместни дейности. Събираме се всеки четвъртък от 19:00 часа ул. “Проф.Никола Михайлов” №12 – намира се близо до Попа. В къщата на приземния етаж е ресторант “Малкият стадион”, а ние сме на втория по стълбички отстрани на къщата.

 

Общо прочитания 3009 , 2 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: