2013
06.26

вело пазарска количкаДа си призная, аз съм малко мързелива. Карам колело вместо да взема градски транспорт, защото съм твърде мързелива, за да отида до павилиона и да си купя билети. Твърде мързелива съм и да търся точни пари за билетче под дивана. Освен това съм твърде мързелива, за да се прехвърлям от 204 на 7-цата трамвай и после на метрото, предпочитам мързеливо да въртя педалите директно до местоназначението си, без досадни трансфери.

Вместо да ходя пеша 15 минути до пазара, тъй като ме мързи, отивам до там с велосипеда за пет. Да, аз карам колело, защото съм твърде мързелива да ходя пеша.

Имах кола, но бях прекалено мързелива, за да ѝ плащам данъците и подновявам застраховки и винетки всяка година. Твърде мързелива бях, за да пълня резервоара ѝ с бензин всеки ден. Мързеше ме и да я карам на автомивка, да ѝ правя ГТП, да плащам за синя, зелена и розова зона. Много ме домързяваше и да чакам в задръствания. Затова я разкарах. Сега просто скачам на колелото и отпрашвам яваш, яваш, маняна, маняна, че даже и леко айляк.

*С вдъхновение от treehugger

Източник: 360 екстремно списание

Общо прочитания 3516 , 2 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: