2013
10.03

freedomFreedom Challenge e международен велопоход от София до Лондон, който цели да популяризира проблема с трафика на хора. Ако обичате да карате колело, взимайте го и се включвайте – хем за здраве, хем за добра кауза!

Чакаме ви на 6 октомври 2013 г., 10.00 часа, площад Александър I Батенберг., за да дадем заедно старт на Freedom Challenge!

Българският старт на инициативата се организира с ключовото партньорство на Националната комисия за борба с трафика на хора и генералното спонсорство на Аурубис България.
Партньори на проекта са и Столична община, Български колоездачен съюз, сдруженията Велоеволюция и Велоразходка, БГ Радио, Actualno.com, Offnews.bg.

Mалки и големи колоездачи са поканени да карат заедно с екипа на тура от площадa до специално изградената сцена в Южния парк. Там с много забавления и велоактивности ще бъдат изпратени участниците в похода.

По-напредналите български велосипедисти ще могат да придружат екипа чак до границата със Сърбия, до която е осигурен и полицейски ескорт.

Основният екип на FREEDOM CHALLENGE се състои от 10 души, преминали през изключително интензивен шестмесечен тренировъчен процес. Участниците в проекта ще трябва да прекосят 9 страни за 11 дни по един от най-трудните колоездачни маршрути в Европа. Te ще се състезават с времето в опит да достигнат до от София до Лондон за 11 дни, прекосявайки територията на 9 страни – България, Сърбия, Унгария, Словакия, Австрия, Германия, Белгия, Франция и Великобритания.

Общо прочитания 3203 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: