2014
05.09

koleloTy  “ВАЖНО!!!

Поради лошите метеорологични условия, състезанието се отменя. Очаквайте скоро допълнителна информация за датата на провеждане.”

За четвърта поредна година любителите велосипедисти ще могат да се включат във велосъстезанието „КолелоТУ” в София. Надпреварата е организирана от Студентски съвет към Техническия университет и е подкрепена от Столична община. Събитието, което е част от проекта „Зелен месец”, ще се проведе на 13 май от 13:00 до 18:00 часа в Южния парк.

Участниците ще бъдат разделени в две категории – мъже и жени, като ще трябва да преодолеят предварително зададен маршрут. Стартът е масов и ще се засичат времена. Трасето е със смесен характер, като съдържа както крос кънтри елементи, така и по-тежък „олмаунтин” етап. Първите трима мъже и първите три дами ще получат награди.

Идеята на организаторите отново е да стимулират „зеленото” мислене у хората. Интересът към събитието расте все повече и всяка следваща година обединява около себе си все повече последователи. Целта на „КолелоТУ 4.0”, както и на предишните му издания, е да стимулира спорта на открито, като акцентира върху този лесен, екологичен и полезен за здравето начин за придвижване – колоезденето.

За повече информация посетете facebook страницата на събитието.

Общо прочитания 2801 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: