|
Иво Делин
|
 |
« -: Април 26, 2010, 03:38:46 » |
|
От месец вече обсъждаме връщането ни в Борисовата градина и решихме - вече не е толкова студено и не се стъмва толкова рано - в Борисовата градина сме на беседката при Колодрума! Урааа... Но за сметка на това ни чака много работа! За това моля колеги и съмишленици вело-веолюционери - елате на срещата, че със събитието на 15-и Май имаме доста работа!Дневен ред:1. Интервю с радио Феникс (Ради и Иво) - (през това врмеме може да обсъждате точка 2.) 2. Проекта на ЦГМ за синя/зелена/жълта зона на София (10-15 мин макс!!!) 3. Проект на велоалеята в Младост (30 мин макс) - нови чертежи за мнение пред велокомисия 4. Официален с колело - велошествие на 15-ти Май 2010 г.а) Обсъждане на шествието като цяло организация и последни идеи и допълнения б) Разпределение на финансите в) Организация - (ние) най-активните - кой, къде, кога и какво г) Организация - охрана - търсим 15-20 човека д) Организация - флаери - съб/неделя - велосипедисти и през седмицата шофьори - търсим хора е) Официални писма ж) текст за флаера за шофьори - мотивиращ ги да слязат от колата!
|
|
|
|
« Последна редакция: Април 26, 2010, 03:41:02 от Иво Делин »
|
Активен
|
|
|
|
StoneHeart
Група организация
Неактивен
Публикации: 61
|
 |
« Отговор #1 -: Април 26, 2010, 06:29:29 » |
|
ъъъ ... коя беседка  Извинявай за тъпия въпрос ама ходенето ми там е било точно 5-6 пъти  Я удари едно кабърче на карта на google да я видя къде е таз беседка
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
Даниела Стойчева
|
 |
« Отговор #3 -: Април 29, 2010, 02:08:46 » |
|
Може ли да си платя членския внос?
|
|
|
|
|
Активен
|
Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме!
|
|
|
|
Иво Делин
|
 |
« Отговор #4 -: Април 29, 2010, 02:56:27 » |
|
Дани да, Радост ще донесе бланките и т.н.
Промяна в дневия ред: 1. Интервю с радио Феникс (Ради и Иво) - (през това врмеме може да обсъждате точка 2.) - с Радост сме в офиса за да даем интервюто и после ще се включим. Ще ни отнеме макс 30 мин. (+10 път)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StoneHeart
Група организация
Неактивен
Публикации: 61
|
 |
« Отговор #5 -: Април 29, 2010, 07:43:03 » |
|
следващия път като реша да идвам ще си разпечатам картата  днес защото се сетих в последния момент и не ви намерих  все пак ще се пробвам за сбирката на 2-ри да се включа
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Иво Делин
|
 |
« Отговор #6 -: Април 29, 2010, 09:21:45 » |
|
Следващата велосреща на Велоеволюция ще се проведе във вторник, а не във четвъртък, както е стандартно. Вторник 04.05.2010 г. 18:30 на зелената беседка на колодрума. А за неделното каране на 2-ри те чакаме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Петя Петрова
|
 |
« Отговор #7 -: Май 03, 2010, 12:00:36 » |
|
Ето и какво си говорихме на тази среща:
охрана: - търсим хора за охрана - от форума, чрез познати, скайп, майп и т.н. - и този път да им запишем координатите - да си намерим плътни светлоотразителни жилетки за охраната и да напечатаме логото на Велоеволюция (Михаела проверява къде има такива жилетки)
шатри: - трябва ни една шатра, която да скалъпим да прилича на съблекалня за ревюто (Орлин и Дани да проверят какви пердета имат и дали стават да направим паравана с тях) - още една шатра, което да е инфо пункт на Велоеволюция - Ради каза, че можем да ползваме 2-те шатри на Екообщност - да си разпечатим 3 транспаранта за шатрата - Иво
вода - Катина звъни на Девин да вземем вода за събитието
от EventSofia ни осигуряват: - тоалетните - 12 км ограждаща лента, брандирана за събитията - стикери - водещ - Илияна Бойчева, Star FM - група Аявис - те са и велофенове, ще свирят безплатно, свирят фънк и разни кавъри
хора за ревюта - трябват най-обикновени хора. Дрехите са 16-тина модела и май повечето са женски, тъй че трябват повечко мацки.
флаери за събитието: - търсим още хора за раздаване на флаери - флаерите ще станат на 10 май, печатат ги EventSofia - оставяме флаери и по велосипедните и спортните магазинчета - да дадем флаери на Асоцияция Родители да раздадат на Фамилатлона
зарибяващи флаери за шофьорите: - пускаме тема във форума да обсъдим съдържанието им и какво искаме да ни е посланието - печатаме ги ние
покани за шествието: - правим във форума тема-списък на гостите - ползваме текста от поканите миналата година (Петя и Катина) - да поканим главния архитект Диков да открие шествието - да намерим пряк контак за известни личности - да се обадим на шефа на ЦГМ да покани Искра Радева (актриса), Петя ще пита и в работната група към общината за други изв. личности
да пратим кройка на рикшата на EventSofia - Ради
да напишем сценарий
да намерим група/групи ученици, които да дойдат на шествието, нарочено и за ден за ходене на училище с велосипед: - да намерим подходящо училище - Ради говори с Маги Дерменджиева, може да говорим и с Ани, Калоян говори с "Аз, детето". Може да помислим за 6-то у-ще, което е близо до шствието. - правим ли плакати, които да лепим в училищата? (по-добре да намерим директно някоя група ученици, вместо с плакат) - да помолим Тед ако има възможност да поеме охраната на децата по време на шествието
да разменим новини с Асоциация Родители
сгъваеми масички за при шатрата - Петя и Калоян търсят да купят в Метро
да разпечатаме достатъчно анкети (в тях да има място хората да оставят мейл, че да си увеличим мейл-листата). Има ли нужда да допълним въпросите от анкетата?
от Драг - евентуално ако могат да осигурят дребни награди, които да раздадем на участниците в ревюто
трябва да осигурим лекар - нашия човек с мотора от предните събитие
да направим транспарант на събитието - да го окачим някъде около импровизираната сцена
велоеволюционни работи: - да си напечатаме стикери за колело "Велоеволюция" - да си направим значки на Велоеволюция (100бр.) - Ради дава контакт с някой, който прави мет.значки - да си направим хубави членски карти - на събитието да може хората да ни станат членове - молби за членство - от Ради - да си направим още един транспарант "Стани член на Велоеволюция" - за доброволците - за награда да получат членска карта на Велоеволюция за 1 година - прес съобщение ще пусне Саша (от Ради да й вземем тел.)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
^_WhitE_DeMoN_^
Велосипедист
Неактивен
Публикации: 75
Серж Булах
|
 |
« Отговор #8 -: Май 08, 2010, 10:22:00 » |
|
да си увеличим мейл-листата Спамъри  Надявам се жилетките да не са като на чистачите от Титан... Че тях с кеф си ги газят 
|
|
|
|
« Последна редакция: Май 09, 2010, 08:35:59 от ^_WhitE_DeMoN_^ »
|
Активен
|
|
|
|
|
Емил Димитров
|
 |
« Отговор #9 -: Май 08, 2010, 10:31:47 » |
|
Спамъри или Спамери? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
^_WhitE_DeMoN_^
Велосипедист
Неактивен
Серж Булах
|
 |
« Отговор #10 -: Май 09, 2010, 08:36:46 » |
|
Все едно, замисъла е ясен 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Емил Димитров
|
 |
« Отговор #11 -: Май 09, 2010, 08:42:06 » |
|
Аз разполагам с: - оранжева тениска с къс ръкав със светлоотразителни ленти - електриково зелено шушляково яке с дълъг ръкав. Ако някой иска, давам под наем за случая 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Драго
лети ниско
Група организация
Неактивен
Публикации: 183
|
 |
« Отговор #12 -: Май 09, 2010, 12:58:29 » |
|
сгъваеми масички за при шатрата - Петя и Калоян търсят да купят в Метро с Орлин гледахме в Карфур 2 вида масички сглобяеми: по 32 лв и по 40 сетина разликата е в големината ама и двете имат дупка в средат за чадър мисля и двете бяха правоъгълни крайно време е да почнем да пишем в форумите - на мтб и където се сетим за точното време място и събитие може да е смешно ама аз не знам къде ще бъде
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
^_WhitE_DeMoN_^
Велосипедист
Неактивен
Серж Булах
|
 |
« Отговор #13 -: Май 10, 2010, 01:01:26 » |
|
Ето ви мини ToDo за събитието на 15 май: - създайте в сайта съответното "събитие" - пуснете тема във форума посветена на събитието - създайте събитие във Фейсбук и поканете маса народ
Наблегнете върху това да има повече информация, защото даже на мен не ми е ясно още всичко... Търсих гореизброените но не ги намерих, или съм сляп (и тъп) или настина имате пропуски.
А и освен това - на флаерите отсъства информация за това какъв е повода (bike to work day), това е чест въпрос при разпространението им, следващия път го имайте в предвид.
|
|
|
|
« Последна редакция: Май 10, 2010, 01:06:46 от ^_WhitE_DeMoN_^ »
|
Активен
|
|
|
|
|
Даниела Стойчева
|
 |
« Отговор #14 -: Май 10, 2010, 08:09:19 » |
|
Естествено, че ще създадем събитие! Просто не го правим месеци предварително, защото хората забравят. Принципно това го правим в последната седмица, така че споко. Не знам кой флаер си гледал, но си пише. Според мен всичко се разбира. Прикрепям флаера.
|
|
|
|
|
Активен
|
Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме!
|
|
|
|