2010
09.27

Детски велокрос

На 2 октомври 2010 г.(събота) от 10.30 до 12 ч. при голямата поляна в Южния парк, София, (входа откъм бул. „Гоце Делчев“) ще се проведе състезание с колела за деца до 12 години, организирано от детския портал Az-Deteto.bg. Състезанието е традиционно и се провежда за осми път. Всяко дете може да се регистрира онлайн за участие на Az-deteto.bg и трябва да дойде със свое лично колело и предпазна каска в деня на състезанието.

Надпреварата протича в четири възрастови категории като най-малките (до 5 години) се състезават и с триколки и стартират първи. Следващите възрастови групи са 5-7 г., 8-10 и 11-12 г. Всяка група трябва да измине различна дистанция като на най-големите е поверена най-дългата. Децата се състезават със собствени колела.

С оглед по-голяма безопасност, молим всички участници освен със свое колело, да са с предпазна каска и придружени от поне един родител.

В последните два велокроса се проведоха и състезания с нетрадиционни средства, майки с детски колички. Освен това ще направим и един кръг за деца с ролери, кънки и др. За този кръг регистрациите ще са само на място. За победителите ще има големи награди, а всички участници също ще получат подаръци.
Тези, които не са се регистрирали ще могат да го направят на място преди състезанието.

Велокросът се провежда с любезното съдействие на Столична община.

Регистрирайте се тук.


7-мо велорали – Drag – “Черни връх”

Състезанието ще се проведе на 2.10.2010 г. /събота/ , София , технически старт – Южен парк 8:00 ч., Кафе DRAG до входа,тръгване – 8:30, остър старт 9:00 от кв.Бояна. За състезатели от страната е осигурена нощувка на преференциална цена по предварително зададена заявка до 30.9.2010.

Програма на състезанието
Събота 2 октомври
– 8.00 ч.- инструктаж/ технически преглед – Южен парк –- 8.30 ч. тръгване /технически старт/ Прогнозни времена:
– 9.00 ч. – остър старт – кв.Бояна
– 15.00 ч. – финал
– 16.00 ч.- награждаване
Дължина на състезателно трасе – 42 км., обща денивелация 3300м.

На входът на Южния парк ще се раздадат номерата за състезанието срещу попълнена декларация за физическо здраве, застраховка и заплатена такса. Декларацията може изтегли от www.velorali.com или да се попълни на място. Застраховането е задължително и ще може да се извършва и на място.
На финала, за спомен, ще бъдат раздадени фланелки с логото на велоралито.

Повече на адрес: www.velorali.com

Общо прочитания 3246 , 2 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: