2011
05.10

familaton

На 14 май 2011г. (събота) в Южен парк около Английската ливада се организира велопоход за малки велосипедисти. Ще има маршрут за 3-4-годишни и маршрут за 5-6-годишни колоездачи и за всички участници ще има награда. Можете да се регистрирате на:
office@roditeli.org; тел: 02/944-17-99.

Велопохода е част от събитието Фамилатлон, организирано от Асоциация Родители по случай Международния ден на семейството и във връзка с Деня на Европа. От 10.30 до 16 часа на Поляната с гълъбите в Южния парк всички деца ще имат възможността да прекарат почивния ден заедно с родителите си, участвайки във „Фамилатлон” – игри и забавления за цялото семейство. Събитието се провежда съвместно с Асоциация „Спорт за всички“ и с подкрепата на Столична община.

Събитието се организира за трета поредна година с основната идея, че спортът е много важен инструмент за укрепване на здравето и семейните връзки. Именно затова „Фамилатлон” ще даде шанс на малчуганите да изпробват възможностите си в спортове и занимания за свободното време като: бадминтон, софтбол, капоейра, айкидо, паневритмия, ролери, карате, семейни игри, роботика, бокс, художествени ателиета, верижно четене, катерене, петанк, ръгби, акробатичен рокендрол, таекуондо и още много екзотични и динамични игри.

Сдружение Велоеволюция подкрепя инициативата за активен семеен живот и с удоволствие ще съдейства за организирането на детския велопоход.

За контакти:
АСОЦИАЦИЯ „РОДИТЕЛИ”
тел./факс +359 2 944 17 99
e-mail: office@roditeli.org
web-site: http://www.roditeli.org/
http://familatlon.wordpress.com/

Общо прочитания 4446 , 1 прочитания днес