2013
12.17

1-47-copyЗа седма поредна година любимият старец на цял свят – Дядо Коледа избра да се включи в инициативата на сдружение „Велоеволюция” – „Коледа на КОЛЕЛА”, което можете да видите отснимките от събитието. Белобрадият старец е сред най-големите любители на придвижването с велосипед и не пропусна да спомене, че винаги, когато може излиза, за да покара на воля, което показват и

Тази година снегът не ни изненада, дори напротив, времето ни подари един прекрасен за каране слънчев ден. Десетки приятели на „Велоеволюция” и любители на градското велосипедиране се включиха в празника „Коледа на колела”. Сборен пункт на вело разходката беше площад „Св. Неделя”, като маршрута премина през много забележителни места, част от съвременния и исторически градски пейзаж на София.

И понеже идва Коледа и искахме да усмихнем и другите хора, почерпихме с коледни сладки, топъл чай и късмети, както наши приятели велосипедисти, така и случайни минувачи в центъра, за да накараме всички да усетят духа на този хубав празник.

За седми път показахме, че стига да имаш подходяща екипировка и желание, нищо не може да те спре да караш и през зимата.

Хубави и весели ВЕЛОколедни празници, приятели!

Общо прочитания 2531 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: