2010
03.25

U-образно заключващо устройствоПолицията залови двама младежи извършили серия от кражби на велосипеди. 20-годишният З. И. и 22-годишният му авер П. С. са откраднали общо 4 колелета за 5 дни от различни райони в града.

Младежите, които както често се случва, са известни на полицията, са отнемали велосипедите чрез срязване на заключващото устройство. Работата по разследването на престъпната дейност продължава.

Източник: dariknews.bg

* Относно сигурността на велосипедите има различни варианти. Най-сигурно е да не изпускате от очи велосипеда, но това е непрактично и в повечето случаи невъзможно. Използвайте велостойки в близост до охрана или видеонаблюдение. Купувайки си заключващо устройство се поинтересувайте от неговата степен на защита. U- образната скоба за заключване на велосипед е препоръчителна, защото има най-висока степен на защита от всички заключващи устройства.  Цената е от 15 до 20 лв. и може да се намери в магазините за велосипеди. Ако въпреки всичко вашето колело изчезне, се обърнете към полицията и потърсете най-близкото място за покупко-продажба на стари велосипеди. Много е вероятно да откирето своето колело именно там.

Общо прочитания 3495 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: