2012
03.13

Защо да си купя еко колело!?

Еко колело - Scoot.bgЗащото ще го карате основно в града!

Първото впечатление когато използвате транспорт в градски условия е, че с кола се стига най-бързо до всяка точка! Но на практика не е точно така! Средната скорост с кола в града е под 40 км/час. Проблемът е в задръстванията!

Мотоциклетистите успяват да избегнат голяма част от трафика по пътищата, но те също са част от движението и съответно чакат на светофарите. Електрическите колела могат да подържат една по-висока средна скорост от обикновените колела! Дори и с електрически двигател – те си остават колела! Това ви дава предимството да използвате изградените вело алеи и да изпреварите всички! С Вашето еко колело ще минете там където е забранено за автомобили и мотори и ще накарате техните водачи да ви гледат със завист!

И не е само скоростта! Повечето алеи за велосипеди са в паркове и градинки, където няма как да отидете с мотор или кола! Можете да карате еко колело сред природата, с приятели и да си говорите – по едно и също време!

За да сме коректни трябва да споменем, че електрическите колела имат недостатъците на всяко колело – като сезонните ограничения! Но пък тогава дори и да използвате градския транспорт – пак ще сте спестили повече отколкото ако карате кола! А и ще допринесете за опазването на природата!

Източник: Scoot.bg

Общо прочитания 4353 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: