2013
12.11

bike_xmas_2007_15

Дядо Коледа вече е разбрал колко по-бързо, удобно, но най-вече – приятно му е като разнася коледните подаръци с КОЛЕЛО! Хайде да покажем колко забавно е, когато прекараш Коледа на колела! Каним всички велосипедисти, които не се страхуват от снега и студа, да се присъединят в тазгодишното събитие и заедно на всички, че велосипедът не спи зимен сън и колелото е не просто начин за придвижване, той е начин на живот.

Традиционното събитие КОЛЕДА НА КОЛЕЛА ще се проведе на

  • 15 декември, тази неделя
  • от 11:00 часа.
  • сборно място: площада “Света Неделя”

За всички, които ще се присъединят към най-готината коледа – тази на колела искаме да напомним, че няма да бъдат затваряни улици, а ще се движим из по-спокойните градски части.

И защото нашата Коледа е наистина специална сме приготвили за вас много Късмети, специални Коледни Курабийки, тайният вело – Коледен кекс на Дядо Коледа, топъл чай Каркаде, приготвен от нашите работливи вело-джуджета и, разбира се с много КОЛЕЛА! Грабвайте еленските рогца и други коледни аксесоари, за теб и твоето колело, за да направим една истински весела Коледа на колела.

Коледа на колела има вече седемгодишна традиция в София. И тази година се събираме, за да караме из нашата зимна Коледна столица и да се позабавляваме. Ще покажем, че неблагоприятните условия не водят непременно до невъзможност да използваме нашия любим велосипед, но пък и няма да пропуснем да зарадваме всички минувачи с весели коледни късметчета, сладки и чай.

* Не забравяйте, че през зимата видимостта е по-слаба и е препоръчително да ползвате ярки дрехи, червена и бяла светлина, светлоотразители!

Общо прочитания 3291 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: