2012
03.15

didi-senft-9m-bicycleДиди Сенфт е известен  със създаването на над 100 велосипеда, включително най-големият в света. Включен е в  Книгата на рекордите Гинес за изграждане на най-голямата мобилна китара (под формата на велосипед). По време на Европейското по футбол в Германия през 2006г. той изобретява колело с повече от 100 футболни топки. Той е създател и на най-голямото колело-тандем в света.didi_senft_futbol

bike Didi SenftДиди Сенфт по известен като El Diablo за пореден път ни изненада с последното си творение – велосипед, изработен от гребла. За направата му са използвани точно 111 градински гребла и най-странното е, че то е съвсем функционално като средство за придвижване, но не може да се използва като гребло.

Авангардният дизайнер е и знаменит фен на колоезденето и може често да бъде видян по различни колоездачни турове, включително Тур дьо guitar_bicycleФранс и Джиро д’Италия.

Там обикновено се подвизава в червен костюм на дявол и рисува тризъбци по трасето на маршрута като своя запазена марка, макар понякога да се сблъсква с властите и опасността от глоби и дори затвор.

http://inews.bg

Общо прочитания 6059 , 1 прочитания днес
  1. оправете заглавието 🙂

Твоя коментар: