2010
04.08

Вело-поход Странджа 2008Българска фондация за биоразнообразие за пореден път организира ” Вело-поход Странджа / Yildiz 2010. Велопоходът ще се поведе от 07-16 май 2010г.

След вело-походите в Турска Странджа (Yıldız, Звездата) през 2006 и особено през 2008-ма, ви предлагаме да го направим за трети път. Да качим усмивки на лицата си и да повъртим педалите, като оставим зад себе си една граница – политическа, за да достигнем една друга – континентална.

Искаме да споделим с всички убеждението си, че както Звездата грее над всички нас, така и природата е над човешките граници. В Годината на биоразнообразието посвещаваме нашия поход на идеята за опазване на природата в Странджа – от двете страни на границата.
За някои от нас това е продължение на още по-дълга история – велосипеден преход по Черноморското крайбрежие от Мангалия (Румъния) до Резово и назад! Сега искаме да продължим още по-надолу – до Истанбул – Европейска столица на културата през 2010.
Програмата тази година ни дава добри възможности всички заедно да участваме в едно приключение, като търсим най-близкия до морето път, къде да разпънем палатките си, какво да ядем и т.н.

Пълна програма

Източник: http://www.bbf.biodiversity.bg/

Снимка: Росен Василев – галерия face book

Общо прочитания 4515 , 1 прочитания днес

Няма коментари.

Добави коментар

Твоя коментар: