2014
11.26

POSTER-DNITE2014-25Две велосипедни презентации и десетки други интересни филми и разкази ни очакват на тазгодишните Дни на предизвикателствата на 2-4 декември.

На Ден 2 от тези предизвикателни дни в 20:20 ч. ще се случи презентацията на Concept Creative с атрактивен разказ за сезон 2014 в планинското колоездене в България. Тези чудесни хора ще споделят малко от кухнята на организирането на събития за колоездене. Ще разберем и какво ни готвят за 2015 г.

Пак в Ден 2 от 20:50 ч. нашият добър приятел Вячеслав Стоянов ще разкаже за експедицията си Recycle – велосипедно пътешествие по бреговете на Черно море през България, Румъния, Украйна, Крим, Русия, Грузия и Турция. Вячеслав е посветил пътешествието на мисията за документиране на незаконните сметища по морския бряг, сравнявайки културите на страните с въздействието им върху здравето на Черно море и практиките им за справяне с еднократните опаковки.

Цялата програма в всички велосипедни и екстремни теми ще намерите на http://predizvikatelstva.com  Програмата на 10-тите “Дни на предизвикателствата” включва близо 30 теми за алпийски изкачвания,BASE jump скокове, гмуркане, каяк, байк, екстремни ски и природозащитни каузи.

Прожекциите и презентациите ще се състоят в аула “Максима” на УАСГ в София, поради което сме длъжни да ви информираме:

Можете да отидете там с колело като ползвате един от двата налични велосипедни паркинга. Външния и леко скрития вътрешен паркинг в сградата на УАСГ ползвайте осторожно и с необходимите заключващи устройства. За да не предизвиквате съдбата в този ден, а и въобще, не забравяйте да заключвате колелото си през рамката.

За всички хубави моменти с колело – снимайте и се забавлявайте, защото следващите вело-презентатори на Дни на предизвикателствата може да сте вие!

Общо прочитания 3037 , 1 прочитания днес