2010
09.21

Велошествие 22.09.2010г. Столична община, Велоеволюция и Национално представителство на студентските съвети Ви канят на велошествие в деня без автомобили 22 септември. Шествието ще започне от площада на НДК ще премине по бул.В. Левски – ул. Г. С. Раковски и ще завърши на пл. Народно събрание.

Добре дошли са всички – малки и големи – напреднали и начинаещи велосипедисти. Маршрутът ще бъде затворен за коли и напълно безопасен.

След шествието ще има много забавления и игри в района на жълтите павета, които ще останат достъпни единствено за хората.

Програма за утрешния ден можете да видите на страницата на Европейската седмица на мобилността в България.

Карта на затворената зона можете да видите тук.

Общо прочитания 3530 , 1 прочитания днес
  1. Чудесна инициатива! Проблем обаче за много велосипедисти ще е как да стигнат до началната точка на велопохода-НДК. Ние примерно тръгваме от Дианабад и ще се опитаме да дойдем направо на Народно събрание идвайки през Борисовата градина.
    Поздрави на всички вело-ентусиасти!

  2. Здравейте! Следя блога през РСС за да не изпускам важни анонси за събития, тъй като желая да участвам във колкото мога повече велошествия.
    Но моля ви, анонс от 1 ден предварително не е достатъчен. От нашата голяма компания велосипедисти нито един не знаеше за шествието бяхме изненадани че има мероприятие за което не знаем.

  3. Приемаме критиката и ще се постараем да подобрим скоростта на новините ни.

Твоя коментар: