2010
05.15

Здравейте, колоездачи и колоездачки,

С извинение към всички ви, Сдружение “Велоеволюция” и партньорите на велошествието “Официален с колело”, което трябваше да се състои на 15 май 2010 г., решиха да го отменят, заради влошените метеорологични условия!
Следете сайта www.velobg.org за новини и обявяване на нова дата на събитието!

Общо прочитания 2542 , 1 прочитания днес
 1. Поне не съжалявам, че ще го пропусна. Ако решите да го подновявате, добре ще бъде ако бъде насочено към дати, които съвпадат с почивните ми дни. Примерно 31 май или 1-ви юни. Чудесно съвпадат прекрасния “Ден на детето”.

 2. Еее, тъкмо бях облякъл костюма, вратовръзката и гумените галоши и ще да ползвам велошествието да стигна до една бизнес срещичка 😉

 3. Моля само друг път по-навреме да ги решавате тези неща. Прогнозата за времето беше ясна от два дни поне. Скъсах се от търчане, за да успея и пет минути преди да стигна ми се обадиха, че няма да я бъде. Е, поне имах повод да изпия една бира, но… :))

 4. Времето коварно се промени към слънчево за 17~18 ч.
  Въпреки че шествието беше отменено, си направихме малка неофициална обиколка с част от събралите се – да не бъдат тотално разочаровани.
  Нямаше произшествия, само едно падане заради хлъзгава релса… Но въпреки предупрежденията, хората заемаха повече от една лента, което беше притеснително…
  Надявам се следващия път времето не ни прави номера и да си прекараме чудесно !

 5. Както казваше един приятел хомосексуалист “те и педерасите ни са едни педераси…” сега се оказа че и шофьорите са ни едни шофьори, а пък за велосипедистите… Ами какво като вали, не разбирам. То че няма да има ревю и хонорар за рекламата за Велоеволюция е ясно, но какво пречеше на “веломанияците” да идат на обиколката? Има показан маршрут, карайте.

 6. @L. Kolev
  Пречеше това че КАТ вече бяха уведомени че шествието няма да се състои и улиците няма да се затварят за преминаването на колоната, както и това че няма да имаме ескорт.
  Хлъзгавата настилка, многото колоездачи, нахъсания дух и незнанието на обстановката, плюс това че шествието е неохраняемо е резепта за трагедия !
  Както някой се изрази – не е хубаво да изгърмим всичките патрони за 20-30 човека…
  И според мен – ако го правим, да го направим както трябва !

 7. Най-малкото е незаконно да се прави такова шествие или да се нарича така, без да сме помислили за безопасността, защото, ако нещо се случи, някой трябва да понесе отговорност. Не би следвало да се прави шествие без да е обезопасен маршрута!

 8. @Илка Гачева

  Организацията на подобно мероприятие не се прави за ден или два, а ни коства над 2 месеца. Писмата за разрешителните, които ни трябват за проявите, се подават поне месец преди шествието, за да може да получим всичко на време и да започнем рекламна кампания, подготовка и т.н. Наистина чакахме до последно, с надеждата да се оправи времето и да можем да опънем техниката и да направим както ревюто, така и концерта за финал …

  Извиняваме се на всички отново и се надяваме, че като обявим новата дата всички вие ще дойдете и ще стане наистина едно грандиозно шествие…