2011
08.07

Три Чуки

Велорали “Три Чуки” 2011

Община Чипровци и Адвентура ЕООД ви канят на състезание по планинско колоездене тип велорали “Три Чуки” 2011. Състезанието ще се проведе на 04.09.2011 г., неделя, гр. Чипровци – обл. Монтана, с начало и финал историческа местност Гушовски манастир.

КАТЕГОРИИ

  • мъже
  • жени
  • деца (за детското мини-състезание)

ПРОГРАМА НА СЪСТЕЗАНИЕТО

  • 8.30 – 9.30 ч. – техническа конференция, раздаване на номерата
  • 10.30 ч. – масов старт
  • 11.30 ч. – мини-състезание за деца (7-12 години) пред историческата местност “Гушовски манастир”
  • 15.30 ч. – награждаване

Дължина на трасето 16.6 км Положителна денивелация 860м Брой обиколки: 1

Дължина на трасето 16.6 км. Положителна денивелация 886 м. Брой обиколки от 1. Трасето за състезанието ХС е умерено тежко, с технични участъци при спускането.

МИНИ СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДЕЦА

Успоредно на ХС велорали състезанието ще се проведе и мини състезание за деца в три възрастови групи. Състезанието ще се проведе на затворено трасе, в близост до старт/финала на голямото състезание.

ИЗИСКВАНИЯ

Състезанието се провежда съгласно правилника за планинско колоездене на Международния колоездачен съюз. Всеки състезател е длъжен: – да носи каска и ръкавици – да участва с изправен планински велосипед, който ще премине технически преглед преди старта – да притежават валидна планинска застраховка – да представи медицинска бележка за предсъстезателен преглед – за юноши под 16-годишна възраст – писмена декларация от родител (подписана пред регистриращия).

Класирането е индивидуално по възрастови групи. Победителите в отделните групи ще получат парични и предметни награди, медали и купа.

Уточнения и допълнителна информация – на адрес http://3chuki.adventura.bg
Заявки за записване може да подавате на адрес

ЗА КОНТАКТИ

Йордан Хлебаров
Адвентура ЕООД
02 439 7272
3chuki@adventura.bg

Общо прочитания 4885 , 2 прочитания днес
  1. […] часовник до ФК". На състезание ходи ли ви се? Велорали “Три Чуки” 2011 е за любителите на планинското колоездене. То ще се […]

Твоя коментар: