2013
05.15

familatlon_logo2Обичаш ли да караш колело?

Ако отговора ти е силно „ДА!“, значи вече имаме нещо общо!

Oт Асоциация Родители  те канят да дойдеш  на 18 май  от 14.30 ч. на велопоход около Южния парк,за да споделим удоволствието от хубавото време, веселата компания и спокойствието на улици без автомобилно движение.

Ще тръгнем в 14.30 часа от сцената при „Поляната с гълъбите“ в Южния парк. Маршрутът обикаля целия Южен парк и отнема около час, като предлага на участниците във велопохода от една страна разнообразие в натоварването, а от друга – спокойствие, тъй като партньорите ни от “Велоеволюция” ще ни помогнат с опитен ескорт. Пред сцената, където е финалът, ще те чакат много спортни награди. Във велопохода ще участват министъра на спорта Петър Стойчев и заместник министъра на спорта Йордан Йовчев.

Долната граница за участие е 7 години, а горна – няма.

А след това ще има велопоход за дребосъци ще е от 17.15 Английските поляни.  Ще има два старта – за 3-4 годишните и за 5-6 годишните.
Формата е същия като миналата година.

Велопоходите са част от Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, така че не позволявай и на татковци, майки, братя и сестри да оставят колелата им да прашасват на балкона, а ги покани да дойдат с теб!

Общо прочитания 3500 , 1 прочитания днес